Everyday freedom - Ramps to overcome obstacles

We Make The World More Accessible


SYSTEM- OCH MODULRAMPER

 
 
Standard eller skräddarsydda fasta, modulramper för permanent bruk vid bostadsanpassning. Ett komplett rampsystem är enkelt, lätt och kostnadseffektivt. Den kan monteras i olika kombinationer i det oändliga.
 
 

Modul- och systemramper. Ett komplett byggsystem

Rampdelar
Systemet är uppbyggt med sex olika ramplängder. En ensam rampdel kan användas själv tillsammans med övre och nedre anslutning eller skarvas ihop med andra till en längre sektion. I princip kan man bygga hur lång ramp som helst. I varje skarv används skarvjärn samt ett stödben. Våra ramper finns i två standard bredder, 90 cm och 130 cm finns i separata moduler från 100 cm till 300 cm.
Vilplaner
Vi har 5st vilplaner som ramperna kan anslutas till. P-1 & P-3 för 90 graders svängar. P-2 för 180 graders svängar. Samt P-4 och P-5 som används som ett kvadratisk broplan eller en förlängning utav befintligt broplan utanför en entré.
Räcken
Till samtliga ramper och vilplaner finns räcken. Räcken kan monteras i efterhand om man vill. Plan och ramp är förberedda för det.
Special
Utöver våra standardramper tillverkar vi också måttbeställda system. Det kan t.ex. behövas ett speciellt plan direkt utanför entredörren, där man har plats att i lugn och ro stänga dörren efter sig. Detta plan kan även förses med trappsteg för de personer som ej behöver nyttja rampen.
Halkfritt
Sträckmetall i ramper och plan och perforerade och räfflade anslutningar gör rampen halkfri. Is, snö och löv trasas sönder mot dessa ytor.
 

Enkel montering -  tre verktyg!

 
 
 
 

Ramp-app! Räkna ut din modulramp

 
Vår mobilapp gör det enkelt att räkna ut vilka delar du behöver till din systemramp. Lägg bara in dina mätuppgifter och önskemål så räknar appen ut exakt vad som behövs och gör en materiallista med pris. Appen skickar sedan underlaget till valfri e-postadress. Enkelt eller hur?
Vår systemramp-app är ett verktyg vi tillhandahåller för våra professionella samarbetspartners
Intresserad att prova? Kontakta oss så skickar vi inloggningsuppgifter. 
 
 

Exempel på installationer av modulramper

 
 
 
 
 
 

Vilken ramp ska jag välja?

Ladda ner vår guide (PDF) för systemramper och portabla ramper