Everyday freedom - Ramps to overcome obstacles

We Make The World More Accessible


SYSTEM- OCH MODULRAMPER

 
 
Standard, professional eller skräddarsydda fasta, modulramper för permanent bruk vid bostadsanpassning. Ett komplett rampsystem är enkelt, lätt och kostnadseffektivt. Den kan monteras i olika kombinationer i det oändliga.
 

Modul- och systemramper. Ett komplett byggsystem

Ingen bostad eller byggnad är den andra lik. Därför finns våra modulramper i olika utföranden för att kunna tillgodose alla behov. 
 
Våra standard ramper har en åkyta i sträckmetall och passar utmärkt utanför villor eller flerfamiljshus.
Sträckmetall i ramper och plan tillsammans med dom perforerade och räfflade anslutningarna gör rampen halkfri. Is, snö och löv trasas sönder och faller igenom åkytan.
Systemet är skalbart och man kan i princip bygga hur lång ramp som helst. Hinder i vägen, såsom ett träd eller buske? Inga problem, våra vilplan gör att man kan svänga rampen 22,5, 45, 90 eller 180 grader. Till samtliga ramper och vilplaner finns räcken som monteras enkelt då plan och ramp är förberedda för det.
Utöver våra standardramper tillverkar vi också måttbeställda system. 
För offentlig miljö rekommenderar vi vår Systemramp Professional, den är speciellt lämpad för lite tuffare miljöer/användning, professional rampen kan användas för alla typer av ändamål där man behöver rulla något in och ut ur en byggnad. Professional systemets ramper och planer tillverkas av perforerat aluminiumplank vilket gör den både halksäker och hållbar. Till systemet finns vilplaner och räcken.

Enkel montering -  tre verktyg!

 
 
 

Designa en ramp som passar dig i vår nya interaktiva app

Upptäck det smidigaste sättet att designa en ramp som passar perfekt för ditt hus och dina behov. Med hjälp av vår praktiska och interaktiva 3D-webbapplikation kan du enkelt konfigurera en ramp som uppfyller alla dina krav. När du är nöjd med din design kan du generera ritningar med komplett artikellista samt begära offerter direkt via din webbläsare.
 
Intresserad av att prova? Kontakta oss så skickar vi inloggningsuppgifter!
 
Feal Ramp-App fungerar på dator och tablet, ingen installation krävs.
 
 

Exempel på installationer av modulramper

 
 
 
 
 
 

Vilken ramp ska jag välja?

Ladda ner vår guide (PDF) för systemramper och portabla ramper