10 JAN
 

Spännande nyheter för iRAMP-användare: Förbättrad iRAMP Carbon kommer snart!

 

Vi är glada att kunna meddela att vi arbetar på en förbättrad version av vår iRAMP Carbon, världens lättaste rullstolsramp. Den stora efterfrågan på vår innovativa ramp, har inspirerat oss att göra den ännu bättre.

För närvarande genomför vi rigorösa tester av en förbättrad iRAMP Carbon och skaffar de verktyg som krävs för produktion. Denna process har krävt att vi tillfälligt pausar produktionen av den befintliga kolfiberrampen, och vi kan därför inte ta emot nya beställningar eller fullfölja väntande leveranser.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som detta kan orsaka och uppskattar ert tålamod medan vi arbetar med att få ut den förbättrade iRAMP Carbon på marknaden. Vi kommer snart att ge ytterligare uppdateringar om produktdata och leveransstart.

 

Under tiden är vi glada att kunna berätta att vårt sortiment av iRAMP Portable,  IRP050, IRP090, IRP120, IRP150, IRP170 och IRP200, nu är certifierade för användning med tåg i Europa. Denna överensstämmelse med EU-förordningarna 1300/2014 och 2019/772 öppnar upp nya möjligheter för våra partners och användare över hela kontinenten.

 

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med exceptionella tillgänglighetslösningar, och vi ser fram emot att snart presentera den förbättrade iRAMP Carbon.