31 OKT
 

Säljare sökes

 
Bli del i vårt försäljningsteam i Horndal
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som säljare hos Feal AB blir du en viktig del i vår fortsatta framgång genom att utveckla befintliga affärsrelationer och skapa nya kundkontakter i Sverige men på sikt även inom norden och eventuellt Europa. Våra kunder finns inom kommuner, landsting, privata sektorn men även privatpersoner. I ditt ansvar ligger att utveckla och förvalta relationer, utbilda och hålla produkt-/företagspresentationer samt att bistå med tekniskt kunnande. Vi arbetar över hela Sverige vilket innebär att du kommer vara på resande under vissa veckodagar.

Du blir en del i vårt försäljningsteam som idag består av 3 engagerade medarbetare. Placeringsort för tjänsten är Horndal där även vår produktion finns.

DIN PROFIL
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig med ett starkt affärsdriv och god förmåga att analysera kundens behov. Du trivs i en roll där du får arbeta självständigt och ser ett självgående arbete ute på fält som en stor fördel. Du är en nyfiken relationsbyggare som är van att jobba långsiktigt och strukturerat med stark servicekänsla och en utåtriktad framtoning. Vidare är du prestigelös, flexibel, positiv och har ett genuint tekniskt intresse och förmåga att kommunicera tekniska lösningar på ett lättförståeligt sätt. Du är skicklig på att lyssna in dina kunders behov för att sen på ett professionellt sätt presentera lösningar som möter deras önskemål. Arbetet innefattar även en del administrativt arbete, därav ser vi att du har god datavana. Då arbetet innefattar resor i tjänsten är B körkort ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och god engelska är meriterande.

Har du erfarenhet från säljande tjänst ser vi det som meriterande. Tjänsten är heltid och innefattar tjänstebil.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg, tel 0733-512 765.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 17 november. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt.