Everyday freedom - Ramps to overcome obstacles

We Make The World More Accessible


 

Portabla ramper

Fast, vikbar eller teleskop. Våra portabla ramper finns i en mängd olika storlekar och utföranden. Lätta att ta med sig på resor eller till ställen där det saknas fast ramp. Med handtag som är lätt att fälla in, enkelt lås som du öppnar och stänger med ett handgrepp och suveränt halkskydd.
 

Fordonsramper

Bakgavelramper, lastramper och lastskenor. Det ska vara enkelt och gå snabbt att lasta av och på. Och vara säker och arbetsmiljövänligt. Vi har smidiga lastlösningar för både företag och privatpersoner.
 

Systemramper

Vi erbjuder standard eller skräddarsydda fasta, systemramper för permanent bruk vid bostadsanpassning. Ett komplett rampsystem är enkelt, lätt och kostnadseffektivt. Den kan monteras i olika kombinationer i det oändliga.
 

Tröskelramper

Vi hjälper gärna till med bostadsanpassning och erbjuder olika alternativ av både tröskelramper och täckplåtar. En tröskelramp kan monteras på en befintlig tröskel och en täckplåt kan ersätta en borttagen tröskel.
 
 

FEAL - Världens ledande producent av ramper

FEAL AB grundades 1991 i Horndal, i hjärtat av Bergslagen med dess traditionsrika historia av metall- och verkstadsföretag. Feal har utvecklats från att producera för den nordiska marknaden till att nu sälja över hela världen.

Med en ständig produktutveckling och förfining av befintliga produkter så har Feal en ledande ställning som producent av ramper för personer med funktionsnedsättning och uppkörningsramper av aluminium för transportindustrin, såväl portabla ramper som fasta moduluppbyggda ramper. Ett annat betydande produktområde är produkter för bostadsanpassning för funktionshindrade. Här kan vi erbjuda tröskelramper, täckplåtar och armstöd som kompletterar våra olika sorter av ramper.

Vi har full kontroll över hela produktionen från sträckmetall tillverkning till ytbehandling. För dig som kund innebär det att du kan rationalisera bort tidskrävande och dyra mellanled. Som kund hos oss kan du räkna med ett personligt bemötande färgat av omsorg om dig som kund.
 
 

Finding creative solutions to problems is among the best things we know

We gave our development team the task of creating the world’s lightest ramp. The requirement also meant they could only uses the best materials on the market in order to get a product that offer maximum freedom and safety for the user. The result is our new iRamp Carbon series, with ramps that are 30 % lighter than our competitors’ counterparts.
 
 

Nyheter