Transport & Lastramper

Olika lösningar för olika behov

Det ska vara enkelt och gå snabbt att lasta av och på. Och vara säker och arbetsmiljövänligt. Vi har smidiga lastlösningar för både företag och privatpersoner

Bakgavelramper

Bakgavelramp »


Vår bakgavelramp är ett hjälpmedel som är till stor hjälp i ditt dagliga arbete. Bakgavelrampen gör i och urlastning ur bil enkel och smidig.

Rampens grundstomme består av en aluminiumkonstruktion med godkända sidokanter. Åkytan är av sträckmetall, vilken dels ger sikt bakåt genom rampen vid uppfällt läge, dels släpper igenom snö och smuts, och dessutom ger det i särklass bästa halkskyddet. Samtliga delar är natureloxerade, vilket gör rampen extra lätt att hålla ren. Ramperna är 82 cm breda invändigt och som lagervara har vi nio olika modeller.
 

Lastramper

Lastramp »


Vår kraftigaste ramp klarar hela 800 kg. Rampen monteras fast men kan enkelt tas bort när den inte behövs. En gasfjäderdämpare gör infällningen lättare. Suveränt halkskydd som gör lastningen säkrare och rampen lättare.
 

Lastskena

Lastskena »


En portabel vikbar lättviktsramp att alltid ha till hands för att lättare kunna lasta.

En portabel vikbar lättviktsramp att alltid ha till hands för att lättare kunna lasta. Samma suveräna halkskydd som i våra större lastramper.

Perfekt för lastning utav fyrhjuliga motorcyklar, åkgräsklippare eller vid lastning med säckkärra.

Max belastning 400 kg styck.

 

Transport & Lastramper

 

Feal AB

Feal News

Search Products

Follow us

Feal worldwide